Τριγωνοκέφαλοι μετανάστες καλεσμένοι του Ιβάν, κάνουν κατάληψη στα VIP και τσακώνονται με αυτούς που πλήρωσαν 3.000 ευρώ!
11:20 Σαββάτο, 02 Μαρ 13

Ο Δώνης και κάποιοι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού, έβαλαν στόχο να μας τρελάνουν, με τις ανοησίες που τσαμπουνάει ο πρώτος, και με τις «παπαριές» που γράφουν οι δεύτεροι.

 

 

} Το προχθεσινό παιγνίδι Κυπέλλου με το Λαεβαδειακό, ήταν από τα πιο πειθαρχημένα του ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Δώνης, και όσοι ήταν στο γήπεδο και έχουν σχέση με το άθλημα, γελάνε ακόμη.

} Μερικά λεπτά καλής απόδοσης, (που την είδαν;), ήταν αρκετά έγραψαν οι δεύτεροι, για να βάλει γερά θεμέλια ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στο Κύπελλο.

} Απαντώντας στο πρώτο θέλουμε να τον ρωτήσουμε, αν βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο, γιατί οι δηλώσεις του δεν είναι μόνο άστοχες, αλλά και ανησυχητικές.

} Είναι δυνατόν μωρέ, την αρνητική, την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, να την βαπτίζει ο Δώνης πειθαρχία;

} Είναι δυνατόν μωρέ, μια νίκη για την οποία επιστρατεύθηκε η…Παναγιά, ο Ακρίβος και άλλοι παράγοντες, να έχει κάνει ευτυχισμένο το Δώνη, που για μια ακόμη φορά, είχε μαντρώσει επτά (7) παίκτες στην άμυνα, και προσπαθούσε να πετύχει γκολ η ομάδα με σέντρες και καραμπόλες;

} Πέστε μου σας παρακαλώ ένα χρονικό σημείο του αγώνα, που η ομάδα να έπαιξε σαν ΠΑΟΚ, και που με την απόδοσή της να ικανοποίησε τους φιλάθλους;

} Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε με το γνωστό τρόπο, η εμφάνιση της ομάδας ήταν από τις χειρότερες που έχουμε δει.

} Θέλει να μας τρελάνει ο Δώνης, η πιστεύει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ότι με τις δηλώσεις του μπορεί να παραμυθιάζει τον κόσμο;

} Αν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία του Δώνη, τότε θα ψάχνονται και θα εκφράζουν την απορία τους, γιατί αδειάζει η Τούμπα.

} Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μόνο κάποιοι τριγωνοκέφαλοι από το Καζακστάν και άλλες περιοχές της Ρωσίας, θα παρακολουθούν τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας.

} Για μας, ο Δώνης είναι επικίνδυνος, γιατί φαίνεται ότι δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι άλλαξε ομάδα, και συμπεριφέρεται στο ΠΑΟΚ, σαν να βρίσκεται στο πάγκο του Ατρόμητου.

} Και ενώ η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι εμφανίσεις της θα έπρεπε να προκαλούν ανησυχία, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια και ζήτησε από τους παίκτες, να φέρουν την…κούπα στη Θεσσαλονίκη.

} Με προπονητή το Δώνη, και με τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα, δεν πρόκειται Ιβάν να σε φέρουν στη Θεσσαλονίκη όχι κούπα, αλλά ούτε….φλιτζάνι.

} Αν εξαιρέσουμε τον Γκαρσία που είχε μια καλή παρουσία και μοίραζε σωστά τη μπάλα, τον Λόρενς που όργωσε όλο το γήπεδο βοηθώντας άμυνα και επίθεση, και φυσικά τους δύο σκόρερ, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν ωσεί….παρόντες.

} Ο Λίνο προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο στην επίθεση, γιατί πίσω αποτελεί την μόνιμη πηγή κινδύνου για την ομάδα, και καλά θα κάνουν αυτοί που του ανανέωσαν το συμβόλαιό του να το ξανασκεφθούν, γιατί του χρόνου θα έχει ακόμη λιγότερες δυνάμεις.

} Τον Καμαρά που έχει το στυλάκι , αλλά δεν μπορεί να τριπλάρει ούτε κολώνα της ΔΕΗ, και προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με σούτ από 40!!! μέτρα, πρέπει να τον επιστρέψουν από εκεί που τον πήραν.

} Τέτοιοι παίκτες μπορεί να βρει κανείς στην Ελλάδα όσους θέλει, και δεν είναι ανάγκη να είναι μαύρος, γιατί το χρώμα δεν παίζει…μπάλα.

} Θα το επαναλάβουμε όσες φορές ακόμη χρειαστεί, ότι ο Δώνης δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ, γιατί έχει αυξημένες απαιτήσεις.

} Βλέπετε τη καλή δουλειά κάνει ο Παράσχος στη Λεβαδειά, όταν όμως κάθισε στο πάγκο του ΠΑΟΚ, έχασε τα αυγά και καλάθια.

} Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη διάλυσή του, και να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα.

} Με την ΑΕΚ, να έχει βαρέσει προ πολλού διάλυση, και να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, και να βρίσκεται μια ανάσα με τον Ολυμπιακό, και όχι να ανταγωνίζεται τον Αστέρα Τρίπολης.

} Αυτό συμβαίνει, γιατί ο Δώνης εμφανίζεται ανεξήγητα φοβισμένος, και γιατί με την λανθασμένη του αγωνιστική πρακτική, ενθαρρύνει τους αντιπάλους ακόμη και μέσα στη Τούμπα.

} Για να φτάσει ΠΑΟΚ στους στόχους του, που φυσικά είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η δεύτερη θέση, θα πρέπει απαραίτητα να βάλει το χέρι της η Παναγιά όπως θα έλεγε και ο Άγγελος, γιατί ο Δώνης απέδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το δυναμικό μιας μεγάλης ομάδας.

} Σταθεροί απόδοση έχουν οι….τριγωνοκέφαλοι που έχουν κάνει κατάληψη το χώρο επισήμων του 3ου ορόφου, με τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας να δυσανασχετούν, γιατί συνεχώς βλέπουν στις θέσεις του να κάθονται οι….7 φυλές του Ισραήλ.

} «Σήκω, γιατί αυτή η θέση είναι δική μου, και την έχω πληρώσει 3.000 ευρώ», είπε ένας κάτοχος διαρκείας, σε ένα από αυτούς τριγωνοκέφαλους που έρχονται στο γήπεδο να περάσουν την ώρα τους, γιατί χαμπάρια έχουν από ποδόσφαιρο.

} «Γιατί να σηκωθώ;», απάντηση ο Ρωσοπόντιος με σπασμένα Ελληνικά, «από το σπίτι σου την έφερες την καρέκλα και είναι δική σου»;

} Ένας Θεός ξέρει τι έχουν να δουν τα μάτια μας του χρόνου, που ο…πληθυσμός από παρόμοιες παρουσίες, θα αυξηθεί δραματικά.

} Πολύ φοβάμαι, ότι αυτοί που έχουν διαρκείας στο συγκεκριμένο χώρο, θα το σκεφθούν πολύ να κρατήσουν τη θέση τους, γιατί οι καραβιές από τριγωνοκέφαλους, είναι ο πρώτος ανασταλτικός παράγοντας.

} Αν αναφερόμαστε σε όλους αυτούς τους… μετανάστες, που έρχονται πρώτη φορά στο γήπεδο είναι, γιατί έρχονται 30-40 μαζί και ενοχλούν, γιατί ελάχιστα τους ενδιαφέρει το παιγνίδι, αφού δεν γνωρίζουν ποια ομάδα να στηρίξουν, αλλά για να περάσουν τις απογευματινές τους ώρες.

} Οι εποχές, που οι Παοκτσήδες ιδιαίτερα στο χώρο των επισήμων, γνωρίζονταν μεταξύ τους, πέρασαν χωρίς επιστροφή.

} Τώρα προτεραιότητα έχουν οι Παλλινοστούντες, οι απανταχού πόντιοι, οι κάτοικοι του…Αρμπαϊτζάν και πάει λέγοντας.

} Ρε πού οδηγούν τον φουκαρά το ΠΑΟΚ, όπως λέει και ο Νικόλας.

} Αυτός ο Ακρίβος, που στο παιγνίδι Κυπέλλου με το Λεβαδειακό δεν έδωσε το οφσάιντ και ο Αθανασιάδης άνοιξε το σκόρ, στο παρελθόν έχει σφάξει το ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν τιμωρήθηκε.

} Μια φορά ευνόησε το ΠΑΟΚ και οι αρμόδιοι τον οδήγησαν στο κρεματόριο, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους διαιτητές.

} Έχει κανένας καμιά αμφιβολία, ότι τώρα οι διαιτητές όλα τα…ανθρώπινα λάθη, θα τα σφυρίζουν σε βάρος του ΠΑΟΚ;

} Μακάρι να πέσουμε έξω στις εκτιμήσεις μας, αλλά πολύ φοβόμαστε, ότι την αβλεψία του Ακρίβου ο ΠΑΟΚ, θα την πληρώσει πολύ ακριβά.

} Αγαπητέ φίλε, το συγκεκριμένο θέμα μας απασχόλησε αρκετές φορές, γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η διαμάχη ανάμεσα σε πρώην και νυν παράγοντες, και την ασπρόμαυρη οικογένεια γενικότερα.

} Εμείς προσπαθήσαμε παλαιότερα αλλά και πρόσφατα, να υπάρξει διευθέτηση του θέματος, αλλά κάποιοι δεν κράτησαν το λόγο τους.

} Από ηθική υποχρέωση επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Α.Σ., προκειμένου να δοθεί μια λύση στη χρόνια δικαστική διαμάχη, αλλά ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για μια ακόμη φορά, δεν φάνηκε συνεπείς στις θέσεις του.

} Εν πάσει περιπτώσει, κάνουν σοβαρό λάθος όσοι προσπαθούν να χρεώσουν ευθύνες στο Θανάση Κατσαρή, και αυτό έχουμε υποχρέωση να το φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε.

} Όπως και στο χθεσινό μας σχόλιο αναφερθήκαμε, ο Νίκος Βεζυρτζής δέχεται σοβαρές πιέσεις, προκειμένου να δεχθεί να αναλάβει την Προεδρία στον ΕΣΑΚΕ.

} Εκτός από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας που διακαώς επιθυμεί να αναλάβει τον ΕΣΑΚΕ ο πρώην επιτυχημένος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, αρκετές είναι οι ΚΑΕ που εκφράζουν την ίδια επιθυμία, και κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί ακόμη και μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

} Θυμάστε εκείνο τον σπουδαγμένο στο ΧΑΡΒΑΝΤ, που είχε ανακαλύψει ο Ζαγοράκης και έφερε στο ΠΑΟΚ, για να τον θωρακίσει σε οικονομικής φύσης θέματα, αλλά απέτυχε στο ρόλο του;

} Αυτός λοιπόν ο γείτονας του Προέδρου που μέχρι τότε δεν είχε πατήσει στη Τούμπα, τώρα έχει αναβαθμιστεί από τον Ιβάν και την Γκοντσάρεβα.

} Αυτός λοιπόν δεν είχε καμιά σχέση με τον ΠΑΟΚ, τώρα εμφανίζεται να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι οι φίλαθλοι τον έχουν στη μπούκα, γιατί όπως χαρακτηριστικά λένε, ο ρόλος του στο ΠΑΟΚ είναι περίεργος.

} Πού το είχες κρυμμένο ρε Θόδωρε αυτό το ταλέντο, που πέφτει η μύτη του κάτω και δεν σκύβει να την μαζέψει;

} Αντίθετα με τον….μετανάστη αυτόν κύριο, που ελέω Ζαγοράκη βρέθηκε στο ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Γεροντίδης προσφέρει σημαντικό έργο από τη θέση του διευθυντή Ασφαλείας.

} Είναι σοβαρός, αξιοπρεπής, και κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις από τους γνωστούς αυτόκλητους προστάτες, χωρίς όμως να είναι απρόσιτος, όπως αυτός που αναφέρουμε παραπάνω.

} Θοδωρή Ζαγοράκη, φρόντισε να κατεβάσεις το φίλο σου από το καλάμι που βιάστηκε να καβαλήσει, γιατί αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να τον κατεβάσουν…άλλοι.


Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 

Ο...δημοσιογράφος, Γκίνας, που έκανε μαϊμού συνέντευξη τους Μπάγεβιτς στο "Γκολ", κι έγινε στα γραφεία τους, μέγα...Τρολ!!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
13:00, 23/02/18 (0)
Προβληματίζει ο Πέλκας...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:00, 23/02/18 (0)
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
20:30, 23/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Όταν η πρόεδρος της Βουλής εκφράζεται σαν νταλικέρης…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 23/02/18 (0)
Έρχονται οι γαύροι και φέρνουν μαζί και τα…μπεϊμπιλίνο τους!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 23/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος