Θύρα 4 κατά του εφόρου Χάντμπολ Πετρίδη!..
08:02 Δευτέρα, 04 Μαρ 13

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έδωσε σήμερα έναν τελικό όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να μας χαρίσει ένα ακόμη τρόπαιο. Ενώ δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας οι οποίοι ξέρουν να τιμούν το όνομα και την ιστορία του ΠΑΟΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας απέναντι στον έφορο του τμήματος Γρηγόρη Πετρίδη, τη διοίκηση και τον μονίμως απόντα ερασιτέχνη.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος αποδείχτηκε ότι ο έφορος του τμήματος δεν θέλει τους οπαδούς κοντά στην ομάδα στις μεγάλες στιγμές. Πέρυσι ο εξαφανισμένος στην αρχή της χρονιάς κύριος, επανεμφανίζεται μία εβδομάδα πριν τον τελικό της Πάτρας και μέσω ραδιοφωνικών σταθμών φαντάζεται πληροφορίες για επεισόδια και ουσιαστικά επιθυμεί η ομάδα να εμφανιστεί στον τελικό χωρίς την παρουσία και την στήριξη του κόσμου της. Τελικά χάρη στη βοήθεια άλλων μελών του τμήματος, ο κόσμος έδωσε το παρόν και η ομάδα πήρε το κύπελλο.

Αντί λοιπόν να παραδειγματιστεί από τα περσινά γεγονότα, όπου ο κόσμος δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα και έσπρωξε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου την οδήγησε φέτος σαν πρόβατο στη σφαγή, αφού δεν κατάφερε να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας όσον αφορά την επιλογή έδρας και τον ορισμό διαιτητών και παρατηρητών.

Μεγαλύτερο όμως έγκλημα ήταν ο εμπαιγμός στο θέμα των προσκλήσεων, όπως αναφέρουμε οι σύνδεσμοι σε ανακοίνωση μας πριν τον τελικό, που είχε ως αποτέλεσμα να παίξει για πρώτη φορά η ομάδα σε τελικό χωρίς οπαδούς.

Η ιστορία του ΠΑΟΚ δείχνει ότι μόνο όταν κόσμος και ομάδα είναι ενωμένοι μπορούν να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επειδή ο συγκεκριμένος κύριος το αγνοεί , δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
 

Η δημοσιοποίηση των σχολίων γίνεται μετά από έγκριση του διαχειριστή. Τα μηνύματα θα πρέπει να ακολουθούν τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου. Ο έλεγχος των μηνυμάτων γίνεται για την εξασφάλιση κλίματος δημιουργικού διαλόγου που οδηγεί στην σύνθεση απόψεων, την ενημέρωση και την ανταλλαγή εμπειριών.

Όνομα :
Email :
Μήνυμα :
  Παρακαλώ εισάγετε το αποτέλεσμα της παρακάτω πράξης:
1+1=
 
Στις 10:31 Δευτέρα, 04 Μαρ 13 ο έγραψε :
ακομη πληρωνη την ΛΑΜΙΑ


Ο...δημοσιογράφος, Γκίνας, που έκανε μαϊμού συνέντευξη τους Μπάγεβιτς στο "Γκολ", κι έγινε στα γραφεία τους, μέγα...Τρολ!!!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
13:00, 23/02/18 (0)
Προβληματίζει ο Πέλκας...
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
21:00, 23/02/18 (0)
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
20:30, 23/02/18 (0)
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Όταν η πρόεδρος της Βουλής εκφράζεται σαν νταλικέρης…
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
08:30, 23/02/18 (0)
Έρχονται οι γαύροι και φέρνουν μαζί και τα…μπεϊμπιλίνο τους!
Γράφει η συντακτική ομάδα του balladoros
07:30, 23/02/18 (0)Στήλες Στοιχήματος